top of page

Zakelijke
klant?

Wees de concurrentie een stap voor!

Bent u op zoek naar manieren om uw recreatiebedrijf naar een hoger niveau te tillen en meer klanten aan te trekken?

Overweeg dan de aankoop van hottubs en sauna's! Deze luxueuze voorzieningen bieden niet alleen ontspanning en vermaak aan uw gasten, maar kunnen ook helpen om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.
 

Hottubs en sauna's zijn perfect voor vakantieparken, campings, wellnesscentra en andere recreatiebedrijven. Ze bieden een unieke en ontspannende ervaring voor uw gasten en creëren tegelijkertijd een gevoel van luxe en comfort.

Of u nu op zoek bent naar een hottub voor uw camping of een op maat gemaakte sauna voor uw wellnesscentrum, er zijn tal van opties beschikbaar die passen bij uw behoeften en budget.


Bovendien kunnen hottubs en sauna's ook worden gebruikt als een extra inkomstenbron voor uw bedrijf. U kunt bijvoorbeeld toeslagen berekenen voor het gebruik van deze voorzieningen of deze opnemen in pakketten voor speciale gelegenheden, zoals romantische uitjes, vrijgezellenfeesten of verjaardagsfeestjes.
 

Met de toenemende populariteit van wellness- en ontspanningsvakanties is het aanbieden van hottubs en sauna's een slimme zet voor recreatiebedrijven die willen groeien en succesvol willen zijn. Voor zakelijke orders hebben we geen minimale ordergrootte, 1 of 100 stuks de service zal in alle gevallen hetzelfde blijven!

Vraag een offerte aan

Eerlijke prijzen, gegarandeerd

Hottub formulier
Sauna formulier

Bedankt voor de inzending!

bottom of page